Garage Gust van Leo Timmers

Leo Timmers is een gekende Brusselse prentenboekenmaker die in het verleden al enkele keren de harten veroverd heeft van heel wat kinderen. Met het boek “Garage Gust” doet hij dat opnieuw met heel veel succes. Hoofdpersonage van het boek is de grappige varkengaragist die steeds alle problemen, hoofdzakelijk te maken hebben met de carrosserie van auto’s, met de glimlach oplost. Erg leuk aan Gust is dat de garagist erg milieubewust is, iets wat kinderen voorzichtig kennis moet laten maken met het milieu en hoe we er het best mee moeten omgaan. Het boek bevat heel wat leuke afbeeldingen en illustraties, die gespreid staan over twee bladzijden, vergezeld door enkele leuke rijmende zinnetjes. Als kind wordt je ongetwijfeld erg vrolijk na het lezen van dit leuke boek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *