De waanzinnige boomhut van 78 verdiepingen

Een boomhut hebben is voor een kind al een droom op zich. Maar een boomhut van maar liefst 78 verdiepingen hoog is pas echt ongelofelijk. Het kinderboek met de gelijkaardige titel “de waanzinnige boomhut van 78 verdiepingen” is dan ook een erg populair kinderboek dat waarin de personages Andy en Terry centraal staan. Oorspronkelijk bestond de boomhut van Andy en Terry slechts uit 65 verdiepingen, maar ze hebben er even 13 verdiepingen bijgebouwd. In de boomhut is er een carwash, een stadion waar alle verschillende soorten balsporten gespeeld kunnen worden, een openluchtbioscoop, en nog zo veel meer. Erg leuk is dat het boek echt boordevol grappige en prachtig getekende illustraties staat. Het ideale kinderboek dus!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *