Korting

Alle kortingsacties verzameld op één website? Dat is het doel van deze pagina. Hier verzamel ik alle handige trucjes waarmee je flink kunt besparen indien je op zoek bent naar leuke producten voor je kids.

Korting op reizen met kids dankzij Neckermann

Neckermann is een Belgische touroperator. Zij organiseren vliegvakanties en dichtbijvakanties en zijn gespecialiseerd in jonge gezinnen en familievakanties.

Dit zijn de meest interessante formules om korting de krijgen:

  1. Boek een Neckermann last minute. Op die pagina kan je het ganse jaar door promoties vinden. Neckermann moet namelijk constant vliegtuigen vullen die naar de bestemmingen van hun klanten vliegen. Zit zo’n vliegtuig niet vol of hebben ze in een bepaald hotel nog veel plaats over? Wel, dan kan je die aanbieding terugvinden onder de ‘last minutes’. Snel zijn is hier de boodschap, want op = op.
  2. Boek een Stunt van de Dag. Wie Neckermann kent, kent intussen ook al hun Stunt Van De Dag. Hier krijg je altijd een korting van minstens €30% of meer. Het enige nadeel is dat deze Stunts maar 1 dag boekbaar zijn en je ziet pas een week op voorhand welke stuntprijzen er zitten aan te komen. Je moet er dus snel bijzijn indien je van een dergelijke korting wil kunnen genieten.
  3. Filter op de goedkoopste vakanties. Zoals je kan zien op de afbeelding hieronder, heb ik mijn vakanties gefilterd op “Korting”. Dan krijg je bovenaan de aanbieding te zien waarop je op dit moment het meest kan besparen. In mijn geal is dit een mooi 4-sterrenhotel in Spanje (Costa Del Sol) waar ik maar liefst 76% kan besparen. Geloof me maar, vergelijken loont!

Tip: kortingscodes voor Neckermann kan je vinden op https://tagcity.be/shop/neckermann/ Hoewel er nog een aantal andere Belgische aanbiedingen websites bestaan, vind ik dit persoonlijk één van de meest kwalitatieve websites is wanneer het aankomt op het verzamelen van promotiecodes. Ook het design en de gebruiksvriendelijkheid is goed. Ook voor Neckermann.be heb ik er al regelmatig een kortingscode gevonden die ik kon gebruiken en waarmee ik altijd enkele euro’s kon besparen.

Korting op kinderboeken op Bol.com

Bol.com is een van mijn favoriete websites voor het aankopen van kinderboeken. Hieronder twee van mijn favoriete tips die uitleggen hoe je extra korting kan krijgen.

  1. Schrijf je in op hun nieuwsbrief. Indien je jarig bent, dan krijg je in de meeste gevallen een erg leuk cadeautje van Bol.com. Zelf kreeg ik onlangs nog een code waarmee ik €5 korting kreeg, omdat het mijn verjaardag was. Let wel, het kan zijn dat enkel goede klanten van deze actie kunnen genieten.
  2. Wacht tot het Bulk Alert deals zijn. Een paar keer per jaar organiseert Bol.com namelijk deze leuke campagne, waarbij ze grootschalig een aantal producten inkopen. Soms zitten daar ook boeken bij, en dan kan je altijd genieten van goedkopere prijzen. Het moment dus om een voorraad voor je kids in te slaan!