26 mei 2024

De top 5 boxershorts trends voor mannen in 2023

Het is weer die tijd van het jaar waarin we elkaar in de watten willen leggen. Misschien zoek je nog naar perfecte cadeaus voor hem? Met onderbroeken zit je eigenlijk altijd goed! Dat betekent dat het ook tijd is om na te denken over welke trends dit seizoen hot zullen zijn. Als het gaat om mode voor mannen, is een van de belangrijkste dingen om te overwegen welk type ondergoed je moet kopen.

Een traditionele boxer of meer pasvorm?

Boxerslips zijn een variant op de traditionele 'losse' boxer. Ze zijn gemaakt van stretchstof, meestal modal, dat zachter en zijdeachtiger is met een vleugje elastaan toegevoegd, of katoen met een vleugje elastaan. Hoewel de pasvorm verschilt per merk, is de snit meestal meer getailleerd. De grootste coupes zitten dichter bij de dij en bieden meer definitie achteraan naast extra steun waar het telt. Ze zitten vaak tussen het midden en de bovenkant van de dij en worden hoger op de heupen gedragen om de tailleband te benadrukken. 

Ze passen in feite de meeste mannen, maar als uw dijen bijzonder goed ontwikkeld zijn, vindt u ze misschien een beetje strak en bestaat de kans dat de stof zich ophoopt, wat zowel ongemakkelijk als lelijk zou zijn. Voor langere, zwaardere mannen, vooral die met een ruimer postuur, is een boxerslip het meest geschikt. Terwijl de hogere tailleband de pasvorm verbetert, bedekt en definieert de extra stof, die enige stretch heeft, de onderbroek. De langere man heeft baat bij de hoge taille, omdat zijn ondergoed vaak naar beneden glijdt als hij voorover buigt. 

Dit seizoen zijn er een paar verschillende trends die opkomen in de wereld van onderbroeken heren. Hier zijn de top 5 boxershort trends voor mannen dit seizoen:

1. Gewaagde prints – Dit seizoen gaat het om een statement maken met je ondergoed. Dat betekent dat gedurfde prints in helemaal in zijn. Of het nu gaat om een bloemenpatroon of een fel geometrisch ontwerp, wees niet bang om je persoonlijkheid te laten zien met je boxershort.

2. Retro stijlen – Een andere grote trend dit seizoen zijn retro stijlen. Dit kan van alles betekenen, van klassieke strepen tot op vintage geïnspireerde prints. Als je op zoek bent naar iets anders, dan is dit de trend voor jou.

3. Felle kleuren – Dit is het perfecte seizoen om kleur toe te voegen aan je ondergoedlade. Of je nu gaat voor een felle effen kleur of een paar met een leuk patroon, wees niet bang om te experimenteren met kleur.

4. Atletische stijlen – Atletische stijlen zijn ook groot dit seizoen. Dit kan gaan van klassieke atletische strepen tot modernere ontwerpen. Als je op zoek bent naar iets dat zowel comfortabel als stijlvol is, dan is dit de trend voor jou.

5. Value packs – Ten slotte, als je op zoek bent naar een geweldige deal, value packs zijn de manier om te gaan. Dit seizoen vind je een verscheidenheid aan verschillende stijlen en ontwerpen in value packs. Dit is een geweldige manier om je favoriete stijlen in te slaan of een paar nieuwe trends uit te proberen.

Geef een reactie