25 juli 2024

Zorg dat je Kledingkast klaar is voor de zomer met deze tips

Ieder jaar weer staan we met zijn allen een jaar lang In de sportschool te beunen voor een goed zomerlichaam. Al dat harde werk in de sportschool om er goed uit te zien op het strand, kunnen we ook steken in het verbeteren van onze kledingkast. De meeste mensen hebben wel een beeld van hoe ze zich moeten kleden op een warme zomerdag. Voor de rest van jullie, degenen die dat niet weten, hebben we hieronder een paar goede tips op een rij gezet.

Zorg vooral dat je het niet te warm hebt

De belangrijkste regel bij het aanschaffen van zomerkleding is dat het niet te warm is. Aan de ene kant omdat het simpelweg oncomfortabel is, en aan de andere kant omdat het een beetje raar staat. En een dikke kersttrui draag je natuurlijk niet op een warme zomerdag. Maar wat draag je dan wel? Je kan het best gaan voor shirts en korte broeken. Voor minder warme dagen is het goed om te investeren in lange broeken. Een waardevolle toevoeging aan elke kledingkast voor wat koudere zomerdagen is een goede kaki broek. Daarnaast is het essentieel dat je een goed poloshirt in je bezit hebt. Een essentieel onderdeel van elke zomerse kledingkast is een vet bloesje. Denk hierbij niet per se aan zo'n cliché Hawaii shirt, maar juist iets originelers. Je kan beter op zoek gaan naar een shirt met juist een wat neutraler maar nog steeds modieuze uitstraling.

Details maken het af

Net als bij alle andere modieuze grillen is het van essentieel belang dat je ervoor zorgt dat je toffe accessoires in je bezit hebt. Het belangrijkste accessoire voor de modieuze outfit is een mooie zonnebril. Ga voor een niet al te opvallend maar tegelijkertijd heel stijlvol uiterlijk. Kies een montuur van bijvoorbeeld hout om nét een klein beetje extra touch te geven aan je outfit. Sokken zijn er ook een belangrijk onderdeel van een goede zomeroutfit, In het bijzonder enkelsokken. En tot slot een mooi horloge. Kies een horloge dat past bij de andere zomerse kledingstukken die je in je bezit hebt. Over het algemeen geldt dat een lichtbruin leren bandje goed past bij de meeste zomerse outfits. Naast een mooi horloge zou je eventueel nog andere armbanden kunnen dragen als dit past bij de rest van je stijl. Dat geldt ook voor enkelbanden. Ga in dit soort gevallen voor een wat neutraler leren exemplaar.

Geef een reactie